Terminsstart hösten -21

Torsdagen 2 september är det äntligen dags för terminsstart, och det är en renoverad dojo som möter oss med många nya mattor och en fantastisk uppfräschning!

Schemat är något förändrat jämfört med tidigare terminer och ser ut som följer:

TISDAG

18.00 – 19.15 Aikido, grund (nybörjare från 13 år, avancerade barn med minst 10 kyu)

TORSDAG

18.00 – 19.00 Aikido, barn (från 6 år), max 20 barn
19.00 – 20.15 Aikido, vuxen (från 13 år), avancerad

Anledningen till förändringen är att vi ser att många väljer att komma endast en dag i veckan i barngruppen, och då försöker vi kan samla så många som möjligt på en och samma dag. För de barn som tränat längre (minst 10 kyu) och önskar vidare utveckling finns också möjligheten att träna på torsdagens grundpass.

Alla instruktörer är fullvaccinerade, och för tränande som kan vaccineras uppskattar vi om ni har gjort så, och även tänker på att agera smittsäkert utanför dojon för alla medtränandes skull.

Anmälan krävs för att börja träna, även om man bara vill prova på. Ni behöver inte anmäla er inför varje pass, utan anmälan är för hela höstterminen. Notera att vi endast har ett begränsat antal platser på barnpasset. Tidigare medlemmar och de som tränat länge kommer prioriteras. Om man av olika skäl föredrar att inte ange sina uppgifter digitalt, går det bra att maila om intresse att träna till info@eksjobudoklubb.se, och sedan fylla i vår medlemsblankett i dojon. För samtliga gäller att invänta besked från instruktör om att anmälan är mottagen och plats finns innan ni kommer till dojon.

Länk till anmälningsformulär >

För att träna krävs givetvis att man är symptomfri samt att ingen i ens familj är sjuk, corona eller ej! Vi förbehåller oss rätten att avvisa tränande som uppvisar symptom.

Att missa ett eller några pass är dock inte minsta bekymmer! Vi repeterar moment flera gånger varje termin och har dessutom avsatta pass för uppsamling för det man vill öva extra på.

Under ett pass tränar vi med en och samma partner för att minimera smittrisk.

Vi tillåter heller inga åskådare på träningen inne i dojon utan avlämning och upphämtning ska ske på läktargången utanför.

Observera att träning kan komma att ställas in med kort varsel om så behövs. Titta därför på hemsida eller vår Facebook-sida/grupp innan för att se så att så inte skett. Skulle så vara fallet kommer vi försöka hinna skicka ut mail till samtliga deltagare innan.

Vi hoppas att återse många av er på mattan!